Køl dig ned med disse smagfulde tilbud

Når varmen tager til, er der intet bedre end at nyde en lækker, afkølende ispind. Og du behøver ikke at bruge en formue for at forkæle dig selv. Hos din lokale dagligvarebutik finder du et bredt udvalg af lækre ispinde til favorable priser. Kig efter mærker som Hansens, Elvira og Paradis, der tilbyder smagfulde varianter som chokolade, jordbær og vanilje. Mange af disse kan du endda få i multipakker, så du kan købe flere ad gangen og spare penge. Så næste gang du har lyst til at køle dig ned, så kig efter de gode tilbud på ispinde.

Forfriskende smagsvarianter for enhver smag

Sommeren er i fuld gang, og der er intet bedre end at køle sig ned med en lækker is. Hos Tilbud på friske ispinde finder du et bredt udvalg af forfriskende smagsvarianter, der passer til enhver smag. Uanset om du foretrækker frugtsmage, chokolade eller noget helt tredje, har de et lækkert tilbud, der vil tilfredsstille dine smagsløg. Så hvad venter du på? Gå på opdagelse i deres sortiment og find din nye yndlings-ispind.

Bliv klar til sommersolen med kolde godbidder

Sommeren er for alvor på vej, og det betyder, at det er tid til at nyde lidt kølige godbidder i solen. Prøv eksempelvis vores lækre hjemmelavede frugtisbars, som fås i forskellige smagsvarianter som jordbær, citron og mango. De er ikke alene forfriskende, men også fulde af vitaminer og mineraler, så du kan tanke op før en dag i solen. Eller hvad med vores læskende smoothies, som du kan få både som enkeltportioner og i større mængder til venner og familie? Uanset om du vælger is eller smoothie, kan du være sikker på, at du får et sundt og smagfuldt alternativ til de traditionelle sodavand og is.

Spar op til 50% på udvalgte ispinde

Denne sommer kan du køle dig ned med vores lækre ispinde til utrolige priser. Vores udvalgte ispinde er på tilbud med op til 50% rabat. Uanset om du foretrækker frugtsmage, chokolade eller vaniljesmag, har vi noget for enhver smag. Køb nu og nyd en forfriskende ispind på en varm sommerdag.

Lækre, hjemmelavede kvalitetsispinde til spotpris

Hos os finder du et stort udvalg af lækre, hjemmelavede ispinde af høj kvalitet. Vores ispinde er lavet af friske, lokale råvarer og uden tilsætningsstoffer. De fås i et utal af smagsvarianter, så der er noget for enhver smag. Prisen er yderst konkurrencedygtig, så du kan nyde en lækker hjemmelavet is uden at gå over budget. Kig forbi og find din nye yndlingssmag.

Gør din sommer endnu sødere med vores tilbud

Sommeren er her, og hvad er bedre end at nyde den med lækre, kolde drikke? Hos os har vi et bredt udvalg af forfriskende tilbud, der vil gøre din sommer endnu sødere. Prøv vores nyudviklede smoothie-opskrifter, som er fyldt med friske frugter og bær. Eller køl dig ned med en af vores hjemmelavede is-lollies, som fås i et hav af spændende smagsvarianter. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at du får en smagfuld og afkølende oplevelse, der vil gøre din sommerferie endnu mere fantastisk.

Børnenes favoritter til forældrenes priser

Når sommervarmen sætter ind, er det vigtigt at finde de rette forfriskende snacks til hele familien. Hos os har vi et bredt udvalg af børnenes favoritter, som både tilfredsstiller de små ganer og er overkommelige for forældrenes pengepung. Prøv vores lækre frugtspyd med sæsonens frugter eller vores cremet og fristende frugtsmoothies. Begge dele er ikke blot sunde og nemme at have med på farten, men også et hit blandt selv de kræsne børn. Lad dig friste af vores smagfulde og afkølende tilbud, der passer perfekt til den varme årstid.

Køb flere og spar endnu mere

Når du køber flere af vores afkølende produkter, kan du spare endnu mere. Vores økologiske isterninger kommer i pakker med 20 isterninger, så du kan køle flere drikke på én gang. Vores populære termokopper fås nu i et sæt med to kopper, så du kan dele den afkølende drik med en ven eller familie. Og for at gøre det endnu bedre tilbyder vi et specialtilbud, hvor du får 10% rabat, når du køber tre eller flere produkter. Så slå til nu og køb flere for at spare penge og holde dig afkølet hele sommeren.

Opfriskning for krop og sjæl i varmen

Når sommervarmens stråler rammer huden, er der intet bedre end at forkæle sig selv med en afkølende drik eller et lækkert måltid. Prøv en frisk smoothie med sæsonens bær og frugter, som giver en forfriskende boost til både krop og sind. Eller nyd en cremet og lækker is, der smelter på tungen og spreder en behagelig kulde gennem kroppen. Lad dig inspirere af de smagfulde tilbud og find den perfekte måde at køle dig ned på i varmen.

Tilbud der får dig til at smile

Sommeren er her, og hvad kunne være bedre end at køle sig ned med lækre, forfriskende tilbud? Prøv vores nye smagfulde slushice i forskellige frugtsmagninger – de er den perfekte ledsager til en varm sommerdag. Eller hvorfor ikke unne dig selv en kold, cremet milkshake, der garanteret vil bringe et smil på dine læber. Uanset om du foretrækker frugtede eller mælkebaserede drikke, har vi et tilbud, der vil ramme plet.